VBN-teamet

Forskerprofilering

Den personlige forskerprofil

Synliggørelse af forskning og den strategiske forskerprofilering spiller i stigende grad en rolle i forskningsformidlingen. Som medarbejder ved Aalborg Universitet har du adgang til forskningsportalen VBN og får dermed stillet en platform til forskningsformidling til rådighed. Her kan du efter behov opbygge en repræsentativ profil, uanset hvilket karriereniveau du befinder dig på.

Forskerprofilen i VBN er sammensat af persondata hentet fra Persondata- og HR-systemet, og forskningsdata løbende registreret i Pure (publikationer, projekter, aktiviteter, m.v.). Derudover har du som forsker mulighed for at inddatere en række profilinformationer efter behov og i overensstemmelse med institutternes krav.

VBN-teamet tilbyder derudover kurser og workshops i opbygningen af forskerprofiler i VBN og forskerprofilering generelt.

Se også AAURA - The AAU Research Academy for yderligere oplysninger om kurser i professionel communication.

Læs Gode råd til registrering af din forskerprofil.

Organisationsprofiler

I VBN er det ligeledes muligt at opbygge profiler for organisationsenheder, eksempelvis på fakultets-, institut og faggruppeniveau. Profilen er med til at styrke organisationens synlighed og er med til at formidle den forskning, der produceres. Det er de enkelte institutter, der fastlægger retningslinjer for brug af underliggende organisationer og vedligeholdelse af disse. I AAU Håndbogen findes Gode Råd til oprettelse og vedligeholdelse af organisationer i Pure

Det er muligt at uploade billede og video til en organisationsprofil. Se guide til hvordan man lægger billede og video op på en organisationsside.

VBN-teamet kan bookes til informationsmøder og workshops i opbygningen af organisationsprofiler i VBN på institutterne. Skriv til vbn@aub.aau.dk.

Vi hjælper gerne ved spørgsmål omkring udnyttelsen af forskningsportalens muligheder.