AAU logo

VBN-teamet

AAU's Open Access forlagsaftaler

OPEN ACCESS-AFTALER

Aalborg Universitetsbiblioteks licensaftaler adminstreres og forhandles af ERT-gruppen (E-ressourcer og tidsskrifter) på Aalborg Universitetsbibliotek og i forbindelse med licensadministration er der tegnet medlemskab/licens til to forskellige Open Access forlag. Det gør det billigere at publicere tidsskriftsartikler igennem netop disse forlag.

Herunder er listet de to forlag, samt betingelserne for at publicere hos de enkelte.

 

PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA

Ved hjælp af Aalborg Universitetsbiblioteks licensaftale på PNAS gives der 10 % rabat på Article Processing Charges (APC). Når du indsender din artikel, skal du huske at skrive, at du er fra Aalborg Universitet. 

Yderligere information omkring OA og PNAS.

 

MDPI

Forfattere tilknyttet Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital, vil modtage 15% rabat på deres APC-betaling. APC-betalingen varetages direkte af forfatteren selv. Forfatteren skal bruge sin AAU e-mail eller regionsmail, for at rabatten træder i kraft.

Forlaget MDPI er baseret i Basel, Schweiz, og har siden 1996 haft som mission at understøtte alle faglige forskningsdiscipliner. De har desuden som mål, at alle deres Open Access-tidsskrifter er indekseret i både Web of Science og Scopus. Nogle af deres tidsskrifter er ligeledes dækket af PubMed/MEDLINE og arkiveret i PubMed Central (PMC).

Se MDPI's tidsskrifter.

 

Kontakt

Hvis du ønsker at vide mere om medlemskaberne, eller har spørgsmål i forbindelse med, at du skal indsende din artikel, kontakt da venligst ERT-gruppen. Har du spørgsmål vedrørende Open Access, kontakt venligst VBN-teamet.