VBN-teamet

Priser i Pure

Forskere ved Aalborg Universitet har som brugere af Pure mulighed for at præsentere og formidle priser, stipendier eller udnævnelser via VBN.

Rammen for registrering er meget bred og dækker over en lange rækker udmærkelser (finansierede såvel som ikke-finansierede). Det kan være nationale eller internationale priser, eksempelvis prisen for eller nomineringen til ”Årets underviser”, en ”Best Paper Award”, en Ph.d.-pris, såvel som modtagelsen af et rejsestipendium, æresmedlemskaber, m.m.

Priser logo PureNår der foretages registreringer under ”Priser”, er det vigtigt at tilføje en beskrivelse (fritekst). Uden beskrivelsen inddrages indholdet ikke i genereringen af VBN Forskningsportalens Fingerprint (som indekserer titler og beskrivelser). Fingerprintet er med til at gøre indholdet bedre søgbart og fremhæve aspekter af den/de tilknyttede forskerprofiler, som ikke fremgår af øvrigt forskningsoutput. Derudover vil portalens søgefunktion gennemgå friteksterne, hvorfor de generelt er med til at fremme synligheden af forskere. Priser indgår også i Pure’s CV-modul.

Prisen, stipendiet eller udnævnelsen vises i VBN. Relateres den til eksempelvis projekter, publikationer, m.m., udstilles informationen sammen med dette indhold. Ligeledes vil prisen, stipendiet eller udnævnelsen blive vist på sider med relateret indhold.

 

Logoer under Forskningsregistrering er anvendt med tilladelse fra Elsevier.