VBN-teamet

Aktiviteter i Pure

Forskere ved Aalborg Universitet har som brugere af Pure mulighed for at præsentere og formidle forskningsaktiviteter i forskningsportalen VBN. Det er ledelsens anbefaling, at aktivitetsregistreringsmodellen i Pure bør tages i brug på samtlige institutter som det sted, hvor alle videnskabelige medarbejdere registrerer deres faglige aktiviteter.

Aktiviteter kan bl.a. understøtte visningen af Impact: hvordan den viden der udspringer af forskningen på AAU bringes i spil gennem forskningsrelaterede aktiviteter. Det kan eksempelvis være redaktionelt arbejde, mundtlig formidling, konferencedeltagelse, faglige medlemskaber, gæsteophold, samarbejde med andre institutioner, virksomheder og meget andet.

Aktiviteter logo Pure

Forskningsaktiviteter registreres i Pure på linje med andre indholdstyper. Ligesom ved andet indhold er det muligt at relatere aktiviteterne til øvrige registreringer (publikationer, projekter, presseklip m.v.). Derudover vil de være tilgængelige i Pure’s CV-modul.

I forbindelse med registreringen af aktiviteter er det vigtigt at få sat korrekte slutdatoer på (hvor muligt), for at undgå at gamle aktiviteter ikke fremstår som fortløbende i VBN (eksempelvis: deltagelse i konferencer, gæsteophold, m.m.).

Logoer under Forskningsregistrering er anvendt med tilladelse fra Elsevier.